Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses desplega la segona fase de la policia de proximitat

01/08/2024

S’incorporen tres agents i s’amplia el parc mòbil amb dues motos

L’Ajuntament de les Franqueses ha iniciat la segona fase del desplegament de la policia de proximitat amb la incorporació oficial dels tres nous agents, que passen a incrementar els efectius de la Policia Local, i l’ampliació del seu parc mòbil, amb dues noves motos que permetran arribar a més punts del municipi, reforçant la presència policial i la capacitat de resposta immediata en tots els pobles.

Per a l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Corchado Ponce: «amb aquestes noves incorporacions tindrem els agents suficients per implementar el model de policia de proximitat, una iniciativa per la qual hem apostat des de l’inici de la legislatura i que ara podrem acomplir».

La primera fase d’aquesta policia de proximitat es va iniciar, tot just fa un any, el mes d’agost de 2023, amb la Unitat Canina de la Policia Local. Aquest tipus de policia té com a objectiu principal augmentar la seguretat ciutadana mitjançant una presència activa i visible als diferents pobles del municipi, establint relacions de confiança amb residents i comerciants.

De fet, des del mes de febrer s’han començat a establir canals directes de comunicació entre la policia i els establiments per establir vincles de col·laboració i així incrementar la seguretat a les botigues. «Es tracta d’una policia pròxima, visible i accessible per a la ciutadania. Una policia que coneixeran pel seu nom» - explica Juan Antonio Corchado Ponce.

Actualment, el servei de policia està format per una plantilla de 34 agents i comandaments.Pel que fa al parc mòbil de la Policia Local està compost per deu vehicles: cinc cotxes, una furgoneta, dos quads i les dues noves motocicletesque permetran arribar a més punts del municipi per reforçar la presència policialarribant a llocs que amb altres vehicles era impossible, tant urbanes com rurals.

L’augment d’efectius de la Policia Local i la creació del model de policia de proximitat forma part de l’eix 1 del Pla d’Acció Municipal 2024-2027 per tal d’ampliar el servei i millorar la seguretat a les Franqueses.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Policia de proximitat de les Franqueses
Policia de proximitat de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)